KUASA PUTIH ELISSE MENANDINGI HARGA

Dengan menggunakan Elisse secara berterusan, anda akan menerima secara efektif dan mudah mencapai :

> Menjadikan kulit sentiasa lebih tegang, gebu dan halus.
> Memperbaiki sturuktur kulit dan mencerahkan kulit.
> Menghilangkan kulit kusam serta tidak bermaya.
> Meningkatkan kelembapan kulit 10 x cepat dari kebiasaan.
> Membuatkan pernampilan kulit lebih putihrona merah jambu.
> Mengurangkan pembentukan melanin.
>Memperkuatkan lapisan luar kulit dan melindungi sel-sel daripda rosak akibat radikal bebas.
> memperbaharui sel-sel kulit yang baru.
>merawat jerawat atau jeragat dan mengecilkan liang roma.

PENAFIAN:Kesan ke atas setiap individu adalah berbeza.

HARI
0
KULIT SEMAKIN LEMBAB
HARI
0
JERAWAT MENGECUT
HARI
0
KULIT SELURUH TUBUH SEMAKIN CERAH
HARI
0
KULIT MENJADI PUTIH PINK SEPERTI BAYI

JUS ELISSE – KUASA PENCERAH KULIT TINDAKAN BUNGA SAKURA

Siapa Yang Perlu Mendapatkan Jus Elisse?

  • Mereka yang inginkan kulit yang “flawless” dan berseri-seri
  • Mereka yang dah cuba bermacam-macam produk pencerah lain, tapi tak masih tidak berpuas hati dengan hasilnya.
  • Mereka yang akan bersanding tak lama lagi dan nak dapatkan kulit cerah dengan pantas & berkesan.
  • Mereka yang ingin mendapat perhatian dari orang sekeliling dengan perubahan warna kulit yang semakin cerah
  • Mereka yang nak putih tapi takut untuk ambil suntikan pencerah

JUS ELISSE- RAHSIA KECANTIKKAN KULIT UNTUK SEMUA

Bagaimana Jus Elisse Mampu Membantu Mencerahkan Kulit Anda

Produk ini adalah sedia untuk diminum. Tidak perlu bancuh dan tidak perlu telan pil. Hanya perlu minum sahaja 2 kali sehari dan jus ini akan bertindak mencerahkan kulit anda sepantas 3 hari.

Dengan Menggunakan Jus Elisse, Anda akan secara efektif dan secara mudah mencapai:

  • Memutih, mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
  • Merawat & mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang roma
  • Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural.
  • Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
  • Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
  • Sekatakan tona kulit tidak sekata.

Formulasi Terkini Elisse Membantu Mencerahkan Kulit —
8 Bahan-bahan Utama, 100% Selamat

1. Ekstrak Bunga Sakura

  • Mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit
  • Terbukti secara saintifik membantu pembentukan kolagen untuk anti-penuaan
  • Kaya dengan antioksidan yang menguatkan keupayaan badan untuk menentang kerosakan oksidatif
  • Membantu menghalang pembentukan sel kulit gelap

2. Hyaluronic Acid (HA)

  • Melembab dan menghalang pengeringan kulit.
  • Membantu mengurangkan kedutan
    Anti oksida yang mampu melawan radikal bebas dan keradangan kulit
  • Meningkatkan kadar air pada kulit dan memperkuatkan lapisan luar kulit

3. Vitamin C

  • Penghasilan kolagen yang melembabkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
  • Mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan tompok-tompok penuaan, membantu kelihatan lebih muda dan kulit lebih lembut.
  • Menghasilkan struktur saluran darah yang baik dan membantu sistem aliran darah.

4. Astaxanthin

  • Membantu untuk mengurangkan kesan negatif daripada selaran sinar matahari dan menghalang kerosakan oksidatif yang boleh menyebabkan perubahan warna kulit, kedutan dan masalah kulit lain
  • Melindungi sel-sel daripada rosak akibat radikal bebas
  • Bertindak mengecutkan jerawat pada kulit

5. Apple Stem-Cell

  • Anti-Penuaan & Anti-Kedutan
  • Menganjal, Melembabkan,
  • Mencerahkan Kulit
  • Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut
  • Meningkatkan Kadar Metabolisma Badan Membantu Penyingkiran Toksin

6. N-Acetyl Cystine

  • Membantu penghasilan Glutathione semulajadi dalam badan
  • Tinggi dengan Anti Oksidan untuk menghapuskan jerawat
  • Membantu membebaskan badan daripada radikal bebas yang berbahaya
  • Pengambilan berterusan NAC 4 minggu menyebabkan kenaikkan 105% kandungan glutathione didalam badan

7. Argan Stem-Cell

  • Menyegarkan Dan Melembapkan Kulit
  • Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
  • Menguatkan Akar Rambut
  • Anti-Penuaan & Anti-Kedutan
  • Merangsang Pembaharuan Sel
    Merawat Jerawat,
  • Kerensangan Kulit, Kulit Mengelupas Semasa Hamil,
  • Membantu membebaskan badan daripada radikal bebas yang berbahaya

8. Tomato Stem-Cell

  • Mengecilkan Liang Roma dan Merawat Jerawat
  • Membersihkan Dan Menyejukkan Kulit Serta Badan
  • Meneutralkan Permukaan Kulit
  • Mengurangkan Masalah Sakit Kepala, Letih, Susah Tidur, Sakit Sendi,
  • Masaalah Penghadaman Dan Sakit Otot.

Kesan ketara selepas pengambilan 1 botol pertama Elisse
8 bahan terbaik untuk kesihatan kulit terbukti membantu memberi kesan terbaik untuk kulit sepantas 24 jam!

Sesuai Untuk Kegunaan Lelaki & Perempuan
Kandungan Elisse 100% selamat untuk digunakan oleh lelaki dan juga perempuan. Tiada kandungan hormon hormon, tidak menggemukkan dan tiada kesan sampingan.

Jus Elisse – Memutihkan Kulit Dari Hujung Kepala ke Hujung Kaki

Info Produk Elisse

Isi Kandungan 250ml sebotol
Tempoh penggunaan 1 Botol 7 hari (4 sudu sebelum sarapan pagi & 4 sudu sebelum makan malam)
No Pendaftaran KKM Tidak Diperlukan (Kategori Makanan)
Syarikat Pengeluar Legacy Secret Sdn. Bhd., 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus Halal

Betul Ke Jus Elisse Berkesan? Macam Susah Nak Percaya Je…
Jom Lihat Sendiri Testimoni Pembeli Yang Telah Menggunakan Jus Pemutih Kulit Elisse Ini…

Tahniah & Terima Kasih Diatas Kesungguhan Anda Membaca Sehingga Ke Tahap Ini

Ini Membuktikan Yang Anda benar-Benar Ada Kemahuan Untuk Mengubah Situasi Anda Sekarang!. Mungkin anda sudah penat mencuba bermacam-macam produk namun tidak mendatangkan hasil yang diharapkan!

“JANGAN PUTUS ASA. KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI ANDA SEKARANG”

TAWARAN TERHAD HANYA KEPADA 100 29 PEMBELI PERTAMA

HARGA ASAL SEBOTOL = RM100 + RM10 (POS LAJU)

TETAPI…hari ini anda TIDAK PERLU membayar sebanyak RM100 untuk memiliki JUS ELISSE  .

Sebagai tanda penghargaan, kami nak bantu anda untuk BERJIMAT lagi!!!

TIDAK PERLU JUGA BAYAR RM10 untuk kos penghantaran!!!

Belum cukup jimat? Jangan Risau… Demi membantu anda mencapai impian memiliki kulit yang sihat, cerah & gebu… Kami Bagi Extra Diskaun…lagi!!!

Dapatkan JUS ELISSE pada HARGA PAKEJ PROMO sebelum harga kembali ke asal bila-bila masa dari sekarang!!!

Harga Promo Meleleh

Harga asal sebotol Èlisse ialah RM100 + RM10 (poslaju). Tapi jangan risau. Jangan BELI dengan harga ni sebab kami nak bagi harga promo meleleh. Nak lagi jimat? Anda ambil lah set Super Jimat. 

1 Botol
Set percubaan

RM100
RM80

  • Pos Percuma
  • Kandungan : 250ml
  • Jimat : RM30

2 Botol
Set Jimat

RM200
rm140

  • Pos Percuma
  • Kandungan : 250ml x 2
  • Jimat : RM70

3 Botol

RM300
RM180

  • Pos Percuma
  • Kandungan : 250ml x 3
  • Jimat : RM130

4 Botol
Set Super Jimat

RM400
RM240

  • Pos Percuma
  • Kandungan 250ml x 4
  • Jimat : RM 270

Saya nak bagi tawaran PALING JIMAT kepada mereka yang benar-benar serius nak dapatkan Elisse Hari ini.

Klik butang tempah sekarang dibawah sekiranya anda nekad ingin Mencerahkan Kulit & kulit flawless tanpa cela.

FAQ / SOALAN LAZIM

(Klik Pada soalan untuk melihat jawapan)

1. Melembab dan menghalang pengeringan kulit.
2. Meningkatkan kadar air pada kulit dan memperkuatkan lapisan luar kulit.
3. Menghasilkan struktur saluran darah yang baik dan membantu sistem aliran darah.
4. Mencerahkan kulit dari masalah jeragat dan tompok-tompok penuaan.
5. Melindungi sel-sel daripada rosak akibat radikal bebas.
6. Meneutralkan Radikal Bebas
7. Mengurangkan pembentukan melanin dan membuatkan penampilan kulit lebih putih rona merah jambu.
8. Antioxidant, Anti-Penuaan & Anti-Kedutan
9. Membantu Mengekalkan Dan Menstabilkan Tahap Kolestrol
10. Menyokong penghasilan Glutathione dan merangsang pembaharuan sel
11. Merawat jerawat dan mengecilkan liang roma
12. Membersihkan Dan Menyejukkan Kulit Serta Badan
Klik link diatas untuk melihat harga promosi & cara-cara untuk order.
Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia. Masa untuk penghantaran adalah 1 – 3 hari bekerja mengikut kawasan
Buat masa sekarang, perkhidmatan COD adalah disekitar Lembah Klang sahaja.
1. Pengambilan : 20 ml , 2 kali sehari.
2. Dinasihatkan untuk mengambil produk semasa perut kosong sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam.
3. Boleh diminum terus atau dicampurkan bersama minuman kegemaran
4. Minum banyak air kosong, sekurang-kurangnya 2 Liter sehari
Based on pengalaman customer2 sebelum ni, kesan sampingan amat minimum kerana apa yang ada dalam Elisse ini hanyalah ingredients yang digunakan oleh pakar-pakar kulit untuk treatment-treatment di Klinik Aestetik.
Elisse ni juga bebas bahan² merbahaya, tiada kandungan hormon atau collagen untuk mengelakkan kesan sampingan seperti naik jerawat, gangguan period cycle, allergic atau kesan keatas berat badan.
Basicly takde pantang larang berat, cuma…
1. Elakkan pengambilan minuman yang berkafein,beralkokol dan berkarbonat untuk mendapat keberkesanan yang lebih baik.
2. Pengguna yang mempunyai penyakit yang berisiko tinggi, dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat doktor sebelum mengambil produk ini.
Perempuan mengandung dan ibu yang menyusukan anak boleh mengambil produk, disarankan untuk rujuk pada pakar kesihatan sebelum penggunaan produk.
Namun begitu, produk ni TAK sesuai untuk:-
– kanak-kanak.
– ibu lepas bersalin yang berada dalam pantang,
Breastfeeding takde masalah, boleh makan Elisse dengan selamat. Lebih bagus lagi jika baby dah 6 bulan keatas sebab masa tu digestion system baby lebih bagus.
Ya, Lelaki pun boleh ambil sebab kandungan Elisse tidak mengandungi hormon.
Kesan cepat atau lambat berbeza-beza pada individu bergantung pada level hormon, lifestyle, cara pemakanan dan macam-macam lagi. Mengikut feedback customer-customer kami, ramai yang bagi feedback mcm ni:-
Hari ke #1 – Rasa Kulit semakin lembab
Hari ke #3 – Lihat jerawat mula kecut, kulit mulai cerah dan putih
Hari ke #7 – Kulit Muka, Badan, Tangan, Leher dan Kaki menjadi lebih putih
Hari ke #14 – Tangan, Leher, Badan dan Kaki kelihatan lebih putih
Hari ke #28 – Tahniah! anda telah berjaya memiliki muka & badan putih gebu

Apa-apa pun kita cuba la dulu utk sebulan. Kadang2 kita tak perasan perubahan tapi org sekeliling kita yg tegur

Produk Elisse ni ialah keluaran Legacy Secret, produk bumiputra Muslim yang dikilangkan di Malaysia.
Kesemua bahan digunakan adalah material gred AAA dan kilang juga berstatus Halal.
.Kandungan 1 Botol ialah 250ml. Untuk kegunaan seminggu
Dos yg kami sarankan ialah 20ml siang dan 20ml malam. Tidak ada kesan sampingan, malah tidak ada kesan lebih cepat pun kalau diambil secara berlebihan. Kesan tetap sama kerana tahap penerimaan badan kita terhadap makanan tambahan ada hadnya. Lebihan dari itu badan kita akan buang begitu sahaja
Produk Elisse ni selamat digunakan untuk semua pengguna, baik lelaki mahu pun perempuan yang berumur 13 Tahun keatas.
Kalau ada masalah kesihatan seperti masalah buah pinggang, kanser atau cyst dan seumpamanya, lebih elok dptkan nasihat doktor terlebih dahulu.
Untuk masalah² lain yg kronik, juga dapatkan nasihat doktor dahulu utk kepastian.
Ya, Boleh diambil ketika haid sebab kandungan Elisse tidak mengandungi hormon.